Първоначално публикувано от oem
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Виене на хидравлика в студа
Collapse
X
-
И аз го имам същия проблем колеги, но като запаля и според мен виенето е направо бутално. Още по - лошото е, че като загрее колата и виенето не спира, само намалява, а като завивам се усилва. Не мисля, че проблема ми е в хидравличната течност, защото е сменяна в края на миналата година и в момента е бистра и червена. Та ако може да дадете някакви идеи какво може да е ще съм благодаренAlfa Romeo 156 1.8 - Black Pearl
Comment
-
Първоначално публикувано от kilara8 Покажи съобщениеИ аз го имам същия проблем колеги, но като запаля и според мен виенето е направо бутално. Още по - лошото е, че като загрее колата и виенето не спира, само намалява, а като завивам се усилва. Не мисля, че проблема ми е в хидравличната течност, защото е сменяна в края на миналата година и в момента е бистра и червена. Та ако може да дадете някакви идеи какво може да е ще съм благодаренAlfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от kilara8 Покажи съобщениеАми мисля, че е от нея, защото като навивам волана наляво - надясно когато колата загрее, виенето се усилва също. Като спра да навивам и виенето почти спира.Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Ами не съм я карал на майстор, но мисля че е от помпата, защото от известно време започна да прокапва и при последващия оглед установих, че капе някъде около помпата на хидравликата. При мен мисля, че от там ми е проблема, но още ми е много студено и съм отложил смяната за по-топло време (имам си резервна помпа, която стои и чака своя ред в багажника). Така че провери първо за течове по цялата система на хидравликата и погледни нивото на течността.
Alfa Romeo 156 1.8 - Black Pearl
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеИ при мене се появи виене в студа, но проблема се оправи с доливане на течност.Нямам идея де се е дянала.Но сега всичко е ОК.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Е не ми дойде на акъла за там, ма долятата си стои в казанчето.Явно от студа се нарушава функцията на някои уплътнителни елементи.На ладата спирачната течност изтичаше в купето като стане под нулата.Смяната на гумички не помагаше, щото са некачествени, проблема се реши като купих нова помпа - вече две зими не е текла, то аз и не съм я карал де.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment